Referenser


Kunderna söker mig för att de är rekommenderade av sina vänner, någon i sin familj, andra företag, kollegor, leverantörer som redan har lång erfarenhet av att samarbeta med mig Personliga rekommendationer

Några av kunderna är:

City Gross Ytterby, City Gross Uddevalla, DB Schenker Sverige. Kungälvs sjukhus, Tamro och BMW. , Sv Kyrkan


City Gross

”Vi på City Gross Ytterby har samarbetat med HälsoOffensiven i många år, och är otroligt nöjda med den hjälp och stöttning vi och våra anställda får av de duktiga naprapaterna. ”

”Naturligtvis är den akuta hjälpen ovärderlig, men efter alla års samarbete, kan vi även se att många av våra anställda har fått ”ett tänk” där man använder sig av HälsoOffensivens tjänster i ett förebyggande syfte, vilket kan vara nog så viktigt. Minst lika viktigt är att HälsoOffensiven framhåller och betonar att varje människa har ett egen-ansvar för sin hälsa, där man inte bara kan gå och få behandlingar, utan även själv måste jobba med sin fysiska och psykiska hälsa. Vi känner även att vi som arbetsgivare för City Gross
Ytterby uppmanas om vårt ansvar och får full stöttning i allt detta,
av HälsoOffensiven!”

Kenneth Hult, butikschef.


Kungälvs sjukhus

Här är några citat från personalen på Kungälvs sjukhus som anlitar oss regelbundet:

”Underbart att kunna få så snabb hjälp vid akuta åkommor. Otroligt stort kunnande som ger ett stort förtroende”

”Utan den hjälpen hade jag varit sjukskriven”

”Tack vare din behandling av mina nackbesvär i början av sommaren då jag inte kunde ta smärtstillande kunde jag arbeta samt ha en bra semester. Tack!”


Schenker

Schenker har samarbetat med Annett /Hälsooffensiven i många år nu med goda resultat. Annette är en duktig terapeut med hög integritet och med känsla för balans för både medarbetarens och arbetsgivarens behov. Vi har även använt Annett som föreläsare i olika sammanhang t.ex. i vår Arbetsmiljöutbildning för chefer, där hon fick mycket högt betyg av deltagarna.

Nina Johansson Training & Work Environment Manager, Sweden, DB Schenker AB.


BMW

Vi har i vår säljgrupp haft glädjen att vid flera tillfällen lyssna till Annett, när hon föreläst för oss i det viktiga ämnet ”Må bra i en fartfylld omvärld”. Annett lyckas verkligen inspirera sina åhörare och tar med bra exempel upp situationer som de flesta kan känna igen sig i. I vårt fall ville vi ha bra tips och faktiska saker att tänka på som man kan tänka på och göra för att undvika att hamna i en alltför stressad arbetssituation. Det har varit roligt att höra säljteamet flera gånger påminna varandra på ett bra sätt om de knep Annett tipsade om i förebyggande syfte.

Jonas Carlsson Dahlman 
Försäljningschef, Bilia Group, Göteborgsvägen Mölndal.


Hälsooffensiven 2019. Webbplatsen skapad av Wallmander & Co. Powered by inviso.se webbhotell